Home Web Foto Video Portfolio O autoru Kontakt

Multimedia studio

Youtube

Twitter

Facebook

Flickr

Home

Multimedia studio

SOCIAL

Kontakt E-mail adresa:
DRB Multimedia studio
Srbija
dedicrajko@gmail.com
Tel: +381 63 421 418
www.dedicrajko.com

© 2012-2014 Autor Rajko Dedić

Share
Naruči Naruči Naruči #top

Šta je to dobar Web sajt i šta on mora sadržati?
Globalizacija, razvoj interneta i telekomunikacija su uticali na privredu svuda u svetu. Prisustvo na internetu danas je postalo jedan od presudnih faktora uspeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili delatnost kojom se bavi. Investicijom u web sajt, više niste ograničeni na svoj grad ili zemlju - Vaša firma lako i brzo postaje dostupna svima na  ogledalo firme i može mu pristupiti svako ko ima internet, bez obzira na udaljenost, radno vreme ili broj posetilaca.

Lične prezentacije
Ako ne nameravate da sami održavate sajt, dodajući stalno nove informacije i menjajući podatke na sajtu, već želite sajt kome ćete samo povremeno dodavati nove vesti ili slike, ako vam nije potrebno da se sadržaji sajta preporučuju i komentarišu, ako želite glavni meni bez podmenija i ako je vaš biznis moguće potpuno predstaviti na šest internet strana (glavna strana sa pet stavki menija od kojih svaka vodi na po jednu novu stranu + strana za kontakt), za vas je paket lična prezentacija.

Standard prezentacije
Razlika između lične preyentacije i Standard paketa najbolje se može shvatiti kada se pogleda gotov sajt. Kod Start paketa, sajt se dobija složenim modifikacijama polugotovih modela, korišćenjem plugin programa i programerskim dorađivanjem. Sa druge strane, sajt iz Standard paketa dobija se tako što se gradi “od nule”, prvo dizajnerski a zatim i programerski. To omogućava da sajt iz Standard paketa bude tačno onakav kakvog ga vi zamislite, dakle do poslednjeg detalja usaglašen sa vašim potrebama. Možete nam pokazati tuđa rešenja koja vam se sviđaju, možemo kombinovati različite pristupe ili biti sasvim originalni – sa Standard paketom dobićete unikatan i personalizovan sajt.
Napredne prezentacije
Paket napredne preyentacije sadrži sve savremene funkcije uspešnog web sajta. Odgovorno tvrdimo da 90% kompanija u Srbiji trenutno na svojim sajtovima nema mogućnosti koje su uključene u naš napredni paket. Ovo rešenje podrazumeva kompletan CMS (content management system - jednostavan program pomoću kojeg sami održavate sajt). To je i najisplativiji paket, jer po jednoj ceni dobijate sajt i CMS, dok većina programera izradu CMS-a posebno naplaćuje, a takođe ne plaćate mesečno održavanje, jer sami brinete o sajtu. Otkrite zadovoljstvo samostalnog upravljanja sajtom, bez ičije pomoći i čekanja da drugi za vas obavi čak i najmanju sitnicu! Vremenom, ako budete dovoljno ambiciozni, možete naučiti i kako sami da proširujete i razvijate svoj sajt, bez ikakvog dodatnog troška.